Wiek: 18 Dołączył: 22 Sty 2010 Posty: 198 Skąd: zrodzony z Hip Hopu
Wysłany: 2010-03-13, 23:32
Wywiad... Heh. Kaczora nie znoszę. Jest dla mnie raperem który zajmuje na polskiej scenie miejsce kogoś o wiele lepszego z podziemia. Niech zajmie się siłownią bo to mu wychodzi. Rap nie jego brocha i słychać to w jego kawałkach. Flow, nie zbyt technicznie rozbudowane teksty, słabe punche... Nie powiem że jest pusty gdyż pustymi ludźmi są ćpuny a do takich ludzi go nie zaliczam. Pokój dla jego matki na zawsze. Dobrze że nie ma raczej już planów na przyszłość z Guralem, bo wkońcu pan peja wziął go pod SRU :D ma Paul Walla... Wielkie mi rzeczy. Fajnie. Cieszę się że polski hip hop nawiązuje kontakty i odnosi sukcesy ale równie dobrze mógłby go mieć Tetris na swojej debiutanckiej płycie gdyby chciał. Według mnie większy sukces mieć Adama Ostrowskiego na płycie niż jakiegoś amerykanina z metalem na zębach. Ogólnie chciałem pozdrowić forumowiczów. Peace
Czekam na płyte ale mam nadzieje że wyjdzie na początku stycznia bo w 2010 jeszcze tyle płyt i wszystko trzeba kupić :) ale jakoś się z kasą wyrobie :)
Kaczor spoko mam nadzieje że pogodzi się z Guralem bo bardzo sobie cenie tych dwóch artystów :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum