"marionetka" to przesadzone kolego. ekhm, ale koszulki mają niezłe :/
_________________ CHADA: Głowa do góry, choć wszystko się pieprzy.
PIH: Nie potrzebuję być kimś kim nie jestem...
DIOX: Miłość za hajs to nie miłość.
MŁODY M:
Idę przez życie, walczę, czuję, że to mam robić.
Dziękuję Panu zawsze jak zamykam oczy.
Wiek: 20 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 687 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-07-27, 20:53
Pariasów już nie ma ! a ty tam wyzej , razisz wielu ludzi na tym forum samym nickiem !
TYLKO RPS !
_________________ Pierdoli jedna z drugą przydupasy cieszą mordę
Jesteś jebanym pozerem ja za czyn odbieram order
Gówno wiesz na ten temat lepiej idz po worek ojca
Potem z tymi pustakami kurwo kitraj sie po dworcach
@up
Made in china - Tede
Dokad idziesz Polsko - Tede
Ojć nawet dwa kawałki Tedego z przekazem. :)
Możemy się tak bawić kto ma więcej kawałków z przekazem Tede czy Peja.:P
Co do Pariasów
Kod:
Włączyliście się do beefu z Peją, odpowiadając na jego zaczepki kawałkiem „Hip-hop VS Peja”. W krótkim czasie osiągnął on niesłychaną popularność na YT. Spodziewaliście się aż tak potężnego odbioru tego numeru? Rychu prowokuje Was do kolejnej odpowiedzi. Co jest powodem Waszego milczenia? Statystyki przesądziły o zwycięstwie?
Włodi: Absolutnie nie spodziewaliśmy się tak potężnego odbioru naszego numeru. Odpowiadając na jego kawałek nie chodziło nam o to, żeby wygrać wedle zasad zwycięstwa obowiązujących przy ocenie dissów. Chcieliśmy pokazać w jaki sposób można podejść do tematu, zrobić to z klasą i na poziomie ludzi w naszym wieku. Jednorazowo. Powtórka nie ma sensu. Nie chcemy mielić tego samego po raz enty w innych konwencjach. Nie bawią mnie następstwa tego wszystkiego. Gratulacje od ludzi dotyczące tego, że kogoś dojechałeś są dla mnie chore, nie chcę w to więcej wjeżdżać.
Pelson: Gramy rap 15 lat. Przez ostatnie 2 miesiące ludzie mówią tylko o tym dissie. Jest to dla nas sytuacja zastanawiająca. Pierwszy raz oficjalnie wypowiadamy się w tym temacie. Pisząc ten diss nie chciałem niczego udowadniać Peji ani jego odbiorcom. Nie chciałem nikomu podbierać fanów. Napisałem go dla moich słuchaczy – żeby wiedzieli, że jestem w formie. Kosa może trafić na kamień. „Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski” – cytując klasyka. Pracując teraz nad swoją płytą nie mam jazdy, żeby grzebać i szukać argumentów przeciwko komuś. Nie chcę dać się temu pochłonąć. Wolę robić swoje rzeczy, które są dużo ciekawsze niż dissy.
Włodi: Mimo wszystko dissy to element hip-hopu, który istnieje od zawsze. Myślę, że musi jednak mieć swoje granice smaku i wyobraźni. Weszliśmy w temat, zrobiliśmy fajny kawałek, którego przyjęcie było totalnym zaskoczeniem i bodźcem do zastanowienia. Tyle.
Wywiad dobry a co do Peji i Tedego to lubie ich obu wiec nie bede pisał czegoś w stylu "Jebać tedego" albo "Jebacc peje"c wracając do gandziora to mam jego płytę i czekam na następną :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum